Udruga osoba s poteškoćama u razvoju Kuća Nade i ove godine obilježila Dječji tjedan

Udruga osoba s poteškoćama u razvoju Kuća Nade i ove godine obilježila Dječji tjedan

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna Udruga osoba s poteškoćama u razvoju Kuća Nade dostavila nam je priopćenje za javnost i fotografije koje objavljujemo u nastavku teksta:Budimo ambasadori osoba s poteškoćama u razvoju kroz inkluziju

Udruga osoba s poteškoćama u razvoju Kuća Nade i ove godine je obilježila Dječji tjedan, te u fokus i središte stavila promociju obaveza i prava djece i mladih s poteškoćama u razvoju.

Projekt pod nazivom Budimo ambasadori osoba s poteškoćama u razvoju kroz inkluziju, koji je podržala općinska načelnica Nada Ćulap okupio je predstavnike općinskih službi, ravnatelje institucija, zastupnike u Županiji Posavskoj, zastupnike na državnom i federalnom nivou , ministre, medije te važne osobe naše lokalne zajednice. Projekt je obuhvatio tri dana aktivnog rada  od 4. 10. do 6. 10. 2022. godine od 9:00 do11:00 sati u prostorijama Kuće Nade sa završetkom u našem gradu.

Naši ambasadori, oni koji mogu učiniti velike promjene zajedno s nama i čiji glas čujete- kroz tri dana edukativno-interaktivnog sadržaja, zajedno s mladima Kuće Nade i stručnim kadrom pokazali su pravi primjer inkluzije i kakvu odgovornost nosi naziv ambasador osoba s poteškoćama u razvoju.

Cjelokupni sadržaj ovog važnom projekta, bio je medijski popraćeni za širu javnost. I s velikim zadovoljstvom možemo reći da je odaziv ambasadora bio veliki i zahvaljujemo se što su oni sve ove godine hodali uz nas i što i dalje hodaju i što su dio nas. Nema riječi s kojima bismo mogli opisati koliko smo ponosni na naše ambasadore i lokalnu zajednicu i s koliko su ljubavi radili posao ambasadora naše djece i mladih.


 


Ispis   E-mail
Image

GRADOVI I OPĆINE, PRIJATELJI ODŽAKA

VUKOVAR, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

VALDENGO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

ROASIO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

RUGVICA, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

 

Trg Bosne i Hercegovine,

76290 Odžak

Telefonska centrala:
031 761 016, 031 761 027
063 776 729, 063 390 531
Fax: 031 711 100

Matični ured:
031 761 480