Zamjenik predsjedatelja Doma naroda parlamentarne skupštine BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio općinu Odžak

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda parlamentarne skupštine BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio općinu Odžak

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda parlamentarne skupštine BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas općinu Odžak, gdje se sastao s općinskom načelnicom Nadom Ćulap.

Općinska načelnica je izjavila da je prije tri dana izvršena službena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg općinskoga načelnika Jakova Ivankovića i nje, kao novoizabrane načelnice. Bivšem općinskom načelniku zahvalila se na korektnom vođenju općine, te naglasila kako će u svome mandatu nastaviti raditi na dobrobit svih stanovnika općine.

Načelnica je kazala kako će se zalagati za odgovorno i transparentno gospodarenje državnim poljoprivrednim zemljištem kako bi se na sve načine pomoglo domaćim poljoprivrednicima.

U razgovoru je bilo riječi i o projektima koji su od iznimne važnosti, a koji se u skoro vrijeme trebaju realizirati.

Čović je čestitao općinskoj načelnici na postignutom rezultatu, te uputio potporu svim značajnim aktivnostima načelnice posebno realizaciji izbornog programa i obećanja iz predizborne kampanje, te da je neupitna potpora i s drugih razina vlasti u BiH  u svim budućim projektima.

 


Ispis   E-mail
Image

GRADOVI I OPĆINE, PRIJATELJI ODŽAKA

VUKOVAR, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

VALDENGO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

ROASIO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

RUGVICA, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

 

Trg Bosne i Hercegovine,

76290 Odžak

Telefonska centrala:
031 761 016, 031 761 027
063 776 729, 063 390 531
Fax: 031 711 100

Matični ured:
031 761 480