Projekt unapređenja efikasnosti lokalnih usluga u Bosni i Hercegovini (PIPLS) - radni sastanak

Projekt unapređenja efikasnosti lokalnih usluga u Bosni i Hercegovini (PIPLS) - radni sastanak

Danas je u Uredu načelnice održan radni sastanak konzultantskog tima za pružanje tehničke potpore jedinicama lokalne samouprave u implementaciji ključnih strateških preporuka za upravljanje imovinom u okviru Projekta unapređenja efikasnosti lokalnih usluga u Bosni i Hercegovini (PIPLS) i Radne grupe Općine. Na sastanku je sudjelovala i općinska načelnica Nada Ćulap.

Predstavnici Razvojnog programa Ujedinjenih naroda (UNDP) u BiH Franc Kljajić i Goran Rokvić i konzultantica Mirjana Stanković iz DCG-CEDES konzultantskog tima predstavili su ciljeve tehničke potpore u oblasti upravljanja imovinom, kao i ključne naredne korake.

S članovima Radne grupe razgovarano je o operativnim aspektima i načinu rada u predstojećem razdoblju.

Najavljene su i naredne aktivnosti uključujući  i izradu plana upravljanja imovinom, te drugim koracima koje treba poduzeti u cilju izgradnje sustava upravljanja imovinom.

Općina Odžak pokrenula je, u suradnji s UNDP BIH, proces uspostave sustava upravljanja imovinom, u okviru Projekta unapređenja efikasnosti lokalnih usluga u Bosni i Hercegovini (PIPLS).

PIPLS projekt nastoji pomoći lokalnim samoupravama da povećaju razinu transparentnosti i odgovornosti prilikom upravljanja javnim dobrima, osiguraju dodatne prihode te unaprijede pružanje usluga.

PIPLS projekt primarno financira Švedska, a sufinancira i implementira UNDP BIH u suradnji s partnerskim jedinicama lokalne samo

Image

GRADOVI I OPĆINE, PRIJATELJI ODŽAKA

VUKOVAR, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

VALDENGO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

ROASIO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

RUGVICA, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

 

Trg Bosne i Hercegovine,

76290 Odžak

Telefonska centrala:
031 761 016, 031 761 027
063 776 729, 063 390 531
Fax: 031 711 100

Matični ured:
031 761 480