Jesen u Odžaku - Mali sajam i lutkarska radionica

Jesen u Odžaku - Mali sajam i lutkarska radionica

U sklopu programa manifestacije Jesen u Odžaku Centar za kulturu Odžak organizirao je danas na gradskoj šetnici, četvrtu godinu zaredom, Mali sajam - izložbu i prodaju domaćih autohtonih proizvoda, delicija i rukotvorina malih proizvođača, pojedinaca i udruga.

Izlagači su na svoji štandovima zainteresiranim građanima ponudili domaći med i pčelarske proizvode, različite vrste domaćih džemova, prirodne sokove od jabuke, aronije, zove, rakije i likere, kupinovo vino, domaće medenjake, suhomesnate proizvode, meleme i kreme dobivene od eko-bilja, različite rukotvorine i ručno rađene nakite i suvenire, te druge zanimljive proizvode.

U 12 sati u Gradskom parku održana je trosatna lutkarska radionica Igrajmo se bajki za djecu od 6 do 12 godina. Voditeljica radionice bila je Darija Vlajnić (Kazališna družina Ivane Brlić Mažuranić  iz Slavonskog Broda).

Polaznici radionice su na zabavan način učili stvarati svoje priče uz pomoć lutaka. Radionica će počela pripovijedanjem bajke, na temelju koje su djeca izradila svoju vlastitu lutku od različitih prirodnih uporabnih materijala. Kad su lutke stvorene, krenulo se s pripovijedanjem priča. Djeca su imala priliku izraziti svoju kreativnost i maštu dok razvijaju svoje vještine pripovijedanja.

 

Image

GRADOVI I OPĆINE, PRIJATELJI ODŽAKA

VUKOVAR, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

VALDENGO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

ROASIO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

RUGVICA, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

 

Trg Bosne i Hercegovine,

76290 Odžak

Telefonska centrala:
031 761 016, 031 761 027
063 776 729, 063 390 531
Fax: 031 711 100

Matični ured:
031 761 480