Večeras se zatvara Posavsko kolo

Večeras se zatvara Posavsko kolo

Večerašnjim rock koncertom grupa Fair play band i Betonska ograda u Prudu završit će ovogodišnji program Posavskog kola.

U proteklih mjesec dana organiziran je niz sportskih i kulturno-zabavnih sadržaja: malonogometni turniri u Vojskovi i Donjem Svilaju, odbojkaški turnir u Potočanima, memorijalni nogometni turnir u Novom Selu, nogometni turnir u Donjem Svilaju, rock koncert  Vojskovi, susreti motorista u Odžaku, kazališna predstava u Centru za kulturu, te tradicionalna Večer s dijasporom u Odžaku.

Ženski odbojkaški klub Napredak organizirao je Otvoreno prvenstvo BiH za žene u odbojci na pijesku. Turnir je održan 14. i 15. kolovoza na Gradskom stadionu, a sudjelovalo je 17 ekipa iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Ukrajine.

Koncert duhovne glazbe održan je 14. kolovoza na platou ispred župne crkve u Odžaku, a nastupali su Anamarija Matijević, Grupa RiM,Viktorija Kulišić Đenka i TS D-mol.

Tradicionalna smotra folklora, rock koncert i vatromet obilježili su jučerašnji dan. Na ovogodišnjoj smotri folklora, koju tradicionalno organizira HKD Napredak iz Odžaka, i koja je središnji događaj Posavskog kola, sudjelovalo je 10 kulturno umjetničkih društva iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Nakon svečanog mimohoda sudionika ulicama Odžaka, sve prisutne su kratkim obraćanjima pozdravili predsjednik HKD Napredak - podružnica Odžak  Mijo Kovačević, predsjednik HKD Napredak dr. sc. Nikola Čiča i općinska načelnica Nada Ćulap, te su se društva publici predstavila svojim programima.

U kasnim večernjim satima održan je rock koncert uz tradicionalni vatromet.

 

Image

GRADOVI I OPĆINE, PRIJATELJI ODŽAKA

VUKOVAR, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

VALDENGO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

ROASIO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

RUGVICA, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

 

Trg Bosne i Hercegovine,

76290 Odžak

Telefonska centrala:
031 761 016, 031 761 027
063 776 729, 063 390 531
Fax: 031 711 100

Matični ured:
031 761 480