Kuća nade: mini karnevalom obilježen Dan općine

Kuća nade: mini karnevalom obilježen Dan općine

Kako su u Centru za edukaciju i rehabilitaciju Kuća nade obilježili Dan općine saznajemo iz njihovog dopisa kojeg prenosimo u cjelosti:

Osmi veljače je Dan naše općine Odžak koja već tradicionalno taj dan organizira i povorku Karnevala u kojoj Udruga redovno sudjeluje.
Veliki broj događaja kojim smo se radovali i za koje smo se pripremali morali su biti odgođeni i otkazni, međutim nismo željeli prekinuti ovu tradiciju. Zbog ispunjenja želja naših mladih odlučili smo se na naš mini Karneval u Udruzi poštivajući sve epidemiološke mjere.
Kroz satiričnu komediju tim i mladi iz Kuće nade željeli su na komičan način prikazati, a i izraziti frustracije što nam je Korona oduzela mogućnost zagrljaja, susreta sa prijateljima i bližnjima, mogućnost okupljanja i održavanja ove predstave pred nama dragim ljudima Odžaka.
Kroz nastup smo na svoj način prikazali širenje korone i njezinog najdražeg prijatelja NEHIGIJENU. Objasnili smo da rijetkim pranjem ruku, kihanjem i kašljanjem bez manira ona svoje male prijenosnike širi svuda. Druga grupa je prezentirala je da unosom vitamina, jačanjem imuniteta i održavanjem higijena možemo ublažiti ili čak i spriječiti Coronu.  A za kraj smo dali podršku našim liječnicima, medicinskim sestrama koji je svakodnevno bore za zdravlje cijelog stanovništva.Dragi naši prijatelji, ostanite nam u Coroni negativni, a u zdravlju pozitivni!
Ovom prigodom upućujemo Čestitku povodom Dana općine Odžak svim žiteljima općine Odžak, ma gdje bili.

Tim Kuće nade


Ispis   E-mail
Image

GRADOVI I OPĆINE, PRIJATELJI ODŽAKA

VUKOVAR, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

VALDENGO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

ROASIO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

RUGVICA, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

 

Trg bb,

76290 Odžak

Telefonska centrala:
031 761 016, 031 761 027
063 776 729, 063 390 531
Fax: 031 711 100

Matični ured:
031 761 480