Javni poziv Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta

Javni poziv Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta objavljuje Javni poziv za kreditno-jamstveni program za mikro, mala i srednja poduzeća, obrte i ostale samostalne gospodarske djelatnosti na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Cilj programa je pružanje podrške pokretanju novih poslovnih aktivnosti, rastu i razvoju postojećih mikro, malih i srednjih poduzeća, obrta i ostale samostalne gospodarske  djelatnosti, povećanju konkurentnosti, integraciji inovacija u poslovanju i očuvanju postojećeg stupnja zaposlenosti, te kreiranje novih radnih mjesta.

Program osigurava lakši pristup kreditnim sredstvima za mikro, mala i srednja poduzeća, obrte i ostale samostalne gospodarske djelatnosti u svim gospodarskim sektorima, osim za djelatnosti koje su navedene u Poglavlju 1. pod e), ovog Programa. Sredstva su namijenjena mikro, malim i srednjim poduzećima, obrtima i ostale samostalne gospodarske djelatnosti kako je opisano u Poglavlju 3. ovog Programa, a koji imaju otežan pristup kreditnim sredstvima zbog većeg rizika, izazvanog poremećajima likvidnosti i/ili nedostatku adekvatnog kolaterala.

Poveznica za preuzimanje Javnog poziva


Ispis   E-mail
Image

GRADOVI I OPĆINE, PRIJATELJI ODŽAKA

VUKOVAR, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

VALDENGO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

ROASIO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

RUGVICA, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

 

Trg bb,

76290 Odžak

Telefonska centrala:
031 761 016, 031 761 027
063 776 729, 063 390 531
Fax: 031 711 100

Matični ured:
031 761 480