27.8.2020.godine


U skladu sa članom 28. stav 4. Zakona o javnim nabavkama BiH („Službeni glasnik BiH“, broj 39/14) Općina Odžak objavljuje INFORMACIJU, da u skladu sa članom 21. stav 1. točka a. istog Zakona, provodi pregovarački postupak bez objave obavještenja za nabavku radova: „Radovi na uređenju i održavanju poljskih puteva i kanala“, a zbog prethodnog poništenja postupka javne nabave spomenutih radova u otvorenom postupku, jer nijedna pristigla ponuda nije bila prihvatljiva.

 

Općinski načelnik obišao je danas s izvođačem radova lokalne ceste u Novom Selu, koje se koriste isključivo u svrhu prijevoza šljunka za potrebe gradnje graničnog prijelaza Svilaj na trasi auotceste na koridoru 5C Svilaj - Odžak, a koje su predmet Ugovora o korištenju ceste, sklopljenog između Općine Odžak i izvođača radova Niskogradnja d. o. o. iz Laktaša.

Temeljem naredbe Kriznog stožera  Ministarstva zdravstva i socijalne politike Županije  Posavske  broj  07-33-52-79/20 od 12.03.2020. godine, kojim se ograničava istovremeni boravak u zatvorenim prostorijama  na maksimalan broj od 50 osoba, a u  cilju brige za zdravstveno stanje stanovnika Općine Odžak, javna rasprava o Nacrtu proračuna Općine Odžak za 2020. godinu neće se održati na način javnog okupljanja.

Cijeli dokument možete pogledati OVDJE:javni poziv

Potkategorije