U svečanom predblagdanskom ozračju, u nedjelju (17. 12.) u prostorijama Centra za kulturu Odžak u povodu obilježavanja predstojećeg blagdana Božića upriličen je božićni koncert.

Koncert su otvorili zbor mladih župe Novo selo, a nastupali su i zborovi župa : Novo Selo sv.Petar i Pavao, Odžak  Glavosjeka sv. Ivana Krstitelja, Gornja Dubica Župa sv.Josipa, Potočani  Župa sv.Ante Padovanskog, Svilaj Župa Imena Marijina, mladi župe Potočani te gosti iz Župe sv.Ana Domaljevac i zbor mladih Domaljevac.

Velika dvorana Centra za kulturu bila je dupkom ispunjena. Publika je svoje oduševljenje i radost iskazivala nagrađujući izvođače dugim pljeskom.

Dekan i župnik Župe Glavosjeka sv. Ivana Krstitelja Odžak Jakov Filipović, svima se zahvalio koji su sudjelovali i vodili program,Općinskom vijeću, općini Odžak, između ostalog je naglasio „u jednom zajedništvu možemo napraviti neke stvari boljim, ljepšim i ugodnijim za sve nas na ovom prostoru, pa neka bude i ova večer pokazatelj toga da se uvijek može malo bolje“.Također je pozdravio predstavnike Općineske vlasti, braću Svećenike, Časne sestre, te sve prisutne i zaželio sretan Božić.

Svi sudionici koncerta su završili program zajedničkom pjesmom - u  to vrijeme godišta.