Program osnaživanja zdravlja žena ( WHEP) u okviru kojeg je već brendirani događaj pod nazivom „Race for the cure „ gdje se svake godine širom svijeta, u 150 gradova, za unapređenje zdravlja žena šeta ili trči nekoliko milijuna ljudi  nastavlja se i ove godine u BiH.

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske je na temelju Zaključka Skupštine Županije Posavske uputilo Nacrt Zakona o obrazovanju odraslih na javnu raspravu.

Javna rasprava će se održati 22.07.2019. godine u 12,00 sati u dvorani za sjednice Skupštine Županije Posavske.

Primjedbe, prijedloge i sugestije možete dostaviti Ministarstvu prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske najkasnije do 19.07.2019. godine na adresu: Jug I., 76 270 Orašje, na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon/faks: 031/713 356 ili 031 713 127.

Pozivaju se svi zainteresirani da sudjeluju javnoj raspravi o Nacrtu Zakona o obrazovanju odraslih kako bi se na temelju primjedbi, prijedloga i sugestija pridonijelo kvalitetnoj izradi konačnog teksta Zakona.

 

Nacrt zakona možete preuzeti na sljedećem linku:

Nacrt Zakona o obrazovanju odraslih