Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske je na temelju Zaključka Skupštine Županije Posavske uputilo Nacrt Zakona o obrazovanju odraslih na javnu raspravu.

Javna rasprava će se održati 22.07.2019. godine u 12,00 sati u dvorani za sjednice Skupštine Županije Posavske.

Primjedbe, prijedloge i sugestije možete dostaviti Ministarstvu prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske najkasnije do 19.07.2019. godine na adresu: Jug I., 76 270 Orašje, na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon/faks: 031/713 356 ili 031 713 127.

Pozivaju se svi zainteresirani da sudjeluju javnoj raspravi o Nacrtu Zakona o obrazovanju odraslih kako bi se na temelju primjedbi, prijedloga i sugestija pridonijelo kvalitetnoj izradi konačnog teksta Zakona.

 

Nacrt zakona možete preuzeti na sljedećem linku:

Nacrt Zakona o obrazovanju odraslih

Temeljem Zaključka Vlade Županije Posavske, obavještavaju se sva tijela uprave, poduzeća i ustanove kao i druge pravne i fizičke osobe u Županiji Posavskoj, da je povodom kršćanskog blagdana Tijelova, 20. lipnja (četvrtak) 2019. godine neradni dan na području Županije Posavske, izvijestili su iz Ministarstva zdravstva, rada i socijalne politike.