Općinsko vijeće Odžak je na svojoj 16. sjednici održanoj 08.11. 2019. god. usvojilo Zaključak kojim se prihvaća Nacrt Regulacijskog plana užeg urbanog prostora općine Odžak, Faza IV i upućuje na javnu raspravu.

Ovim putem obavještavamo građane općine Odžak da će Nacrt Regulacijskog plana užeg urbanog prostora općine Odžak – Faza IV biti izložen na panou ispred zgrade Vakufska u Odžaku (preko puta Male vijećnice), u Mjesnoj zajednici III u Odžaku, te u prostorijama Službe za prostorno uređenje i katastar nekretnina općine Odžak .

Javni uvid će trajati 30 dana od prihvaćanja Zaključka, a javna rasprava povodom Nacrta Regulacijskog plana užeg urbanog prostora općine Odžak održati će se 26. 11. 2019. god. u 11 sati u prostorijama Male vijećnice u Odžaku.

Primjedbe i sugestije na nacrt Regulacijskog plana mogu se dostaviti usmeno Službi za prostorno uređenje i katastar nekretnina općine Odžak ili u pismenoj formi preko protokola Općinske službe u šalter sali, a iste će se primati dok traje Javni uvid.

 

Izvijestili su iz Službe za prostorno uređenje i katastar nekretnina općine Odžak