Sukladno Zaključku kojeg  je Općinsko vijeće Odžak  na svojoj 16. sjednici održanoj 08.11. 2019. god. usvojilo, kojim se prihvaća  Nacrt Regulacijskog plana užeg urbanog prostora općine Odžak, Faza IV.

Općinsko vijeće Odžak je na svojoj 16. sjednici održanoj 08.11.2019. god. usvojilo Zaključak kojim se prihvaća Nacrt Regulacijskog plana užeg urbanog prostora općine Odžak, Faza II i upućuje na javnu raspravu.

Ovim putem obavještavamo građane općine Odžak da će Nacrt Regulacijskog plana užeg urbanog prostora općine Odžak – Faza II biti izložen na panou zgrade Centra za kulturu , u Mjesnoj zajednici I u Odžaku, te u prostorijama Službe za prostorno uređenje i katastar nekretnina općine Odžak .

Javni uvid će trajati 30 dana od prihvaćanja Zaključka, a javna rasprava povodom Nacrta Regulacijskog plana užeg urbanog prostora općine Odžak održati će se 03. 12. 2019. god. u 12 sati u prostorijama Male vijećnice u Odžaku.

Primjedbe i sugestije na nacrt Regulacijskog plana mogu se dostaviti usmeno Službi za prostorno uređenje i katastar nekretnina općine Odžak ili u pisanoj formi preko protokola Općinske službe u šalter sali, a iste će se primati dok traje Javni uvid.

 

Izvijestili su iz Službe za prostorno uređenje i katastar nekretnina općine Odžak

 

Općinsko vijeće Odžak je na svojoj 16. sjednici održanoj 08.11. 2019. god. usvojilo Zaključak kojim se prihvaća Nacrt Regulacijskog plana užeg urbanog prostora općine Odžak, Faza IV i upućuje na javnu raspravu.

Ovim putem obavještavamo građane općine Odžak da će Nacrt Regulacijskog plana užeg urbanog prostora općine Odžak – Faza IV biti izložen na panou ispred zgrade Vakufska u Odžaku (preko puta Male vijećnice), u Mjesnoj zajednici III u Odžaku, te u prostorijama Službe za prostorno uređenje i katastar nekretnina općine Odžak .

Javni uvid će trajati 30 dana od prihvaćanja Zaključka, a javna rasprava povodom Nacrta Regulacijskog plana užeg urbanog prostora općine Odžak održati će se 26. 11. 2019. god. u 11 sati u prostorijama Male vijećnice u Odžaku.

Primjedbe i sugestije na nacrt Regulacijskog plana mogu se dostaviti usmeno Službi za prostorno uređenje i katastar nekretnina općine Odžak ili u pismenoj formi preko protokola Općinske službe u šalter sali, a iste će se primati dok traje Javni uvid.

 

Izvijestili su iz Službe za prostorno uređenje i katastar nekretnina općine Odžak