Danas (26.04)  u sali Male vijećnice u Odžaku održana prezentacija Turistički potencijal Županije Posavske koju su prezentirali učenici Osnovne Škole Vladimira Nazora  Odžak, Franjo Marinović, 6 razred, Matea Stanić, 7 razred, Marija Lujić, 8 razred, Martina Pačak, 9 razred, zajedno sa svojim nastavnicima Žaklinom Pirkl Ivanković i Zenaidinom Bećirbašić.

Prezentaciji su prisustvovali, Općinski načelnik Jakov Ivanković sa suradnicima,Ministar gospodarstva i prostornog uređenja  u Vladi Županije Posavske Darko Kasap sa suradnicima,vijećnik Općinskog vijeća Odžak, Ivan Tolić, te predstavnik Ministarstva prometa i veza u Vladi Županije Posavske.

Prvi korak na ovom projektu je bio prezentacija predstavnicima Vlasti, gdje su, temeljem  istraživanja učenika i njihovih nastavnika,  predstavljene prednosti i nedostatci Turističkog potencijala Županije Posavske.

Načelnik Ivanković i ministar Kasap su pohvalili prezentatore i poželjeli im uspjeh na natjecanju s predstavljenim Projektom, učenici će sudjelovati u  natjecanju na EKOLOŠKOM KVIZU ''LIJEPA NAŠA'', koji će se održati od 04. do 06.  Svibnja u Zagrebu.