U sklopu posjeta nizu poduzećima koja se nalaze i posluju na području općine Odžak, općinski načelnik Jakov Ivanković zajedno sa suradnicima i predsjedateljem Općinskog vijeća Mujom Puzićem, posjetili su poduzeće "Boskom d.o.o." Odžak.

Pri dolasku u poduzeće, načelnika i predsjedatelja Općinskog vijeća dočekali su ih u svom uredu vlasnik poduzeća Perica Zorica  i direktorica Vanja Zorica.

Načelnik  i predsjedatelj  Općinskog vijeća , vlasnika i direktoricu poduzeća upoznali su o razlogu  posjeta poduzećima, pa tako i njihovom poduzeću,prvenstveno ih je  zanimalo stanje u ovom poduzeću, broju radnika, eventualnom proširenu posla, planovima za budućnost.

Vlasnik poduzeća Zorica je naglasio:" da je za svaku pohvalu ovaj posjet predstavnika Općine njihovom poduzeću, istaknuo je da u 20 godina od kada ovo poduzeće postoji i posluje na prostoru Općine Odžak, nikada niko od predstavnika Općine nije dolazio i zanimao se za rad  i probleme s kojima se susreće ovo poduzeće, počinje nešto da se mijenja i samim ovim vašim posjetom. Također je predstavnike Općine upoznao o radu ovog poduzeća , poduzeće "Boskom d.o.o." posluje od 1998. godine, prostire se na površini od 12.800 m2, bave se prodajom građevinskog materijala za unutarnje i vanjsko uređenje objekata u građevinarstvu.Imaju uposlena 24 radnika, imaju dosta posla ali im nedostaje radnika, trenutno imaju otvoreno radno mjesto  visoke stručne spreme ekonomske struke.Trenutno posluju sa 300 dobavljača – dobra suradnja, ali kao i u ostalim poduzećima nedostatak radne snage", kazao je Zorica

 

Nakon sastanka svi zajedno obišli su prodajni prostor  poduzeća, gdje je se mogao vidjeti građevinski materijal, i razna roba potrebna u kućanstvu.