Općinski načelnik Jakov Ivanković u suradnji sa Srednjom školom Pere Zećevića i Osnovnom školom Vladimira Nazora Odžak, pokrenuo radove na gradnji nadstrešnice autobusnog stajališta kod Osnovne škole.

Radovi se izvode prema idejnom projektu izrađenom od „ GD Zenit“ d.o.o. Usora.
Do sada je urađen armirani betonski temelj nadstrešnice, čiju je izradu financirala općina Odžak, u iznosu od 4.200 KM. Također je izrađena metalna konstrukcija koju su izradili učenici Srednje strojarske škole Pere Zečevića, a materijal potreban za izradu donirala je firma Strolit d.o.o.Odžak. Na nadstrešnici je potrebno još izvesti pokrivanje i oblaganje s vana polikarbonatnim pločama i postavljanje klupa.


A pored firme Strolit d.o.o. Odžak, donatori za pomoć pri izgradnji autobusnog stajališta ispred O.Š. Vladimira Nazora u Odžaku su i Boskom d.o.o. Odžak, Imgra d.o.o.Potočani, S.I.M.COMPANY d.o.o.Novo Selo, AC MILAN d.o.o.Odžak, Stanogradnja d.o.o. Odžak, Vodoprivreda Posavina d.o.o. Odžak, Srednja škola Pere Zečevića Odžak, Hering d.o.o. Široki Brijeg, GD Zenit d.o.o. Usora.

Načelnik je kao znak zahvale poduzetnicima uručio zahvalnice ispred općine,kao  i u ime Osnovne i Srednje škole. S obzirom da se već dugi niz godina pokušavalo rješiti pitanje nadstrešnice za učenike srednje i osnovne škole koji bi tu nakon završetka nastave čekali autobuse po prilično  lošim vremenskim uvijetima. Izgradnjom ove nastrešnice rješit će se problem, te omogućiti da učenici ne stoje na ulici  i budu zaštićeni do dolaska autobusa.

Donatorima, koji nisu bili prisutni na dodjeli zahvalnica, iste će biti naknadno uručene.