Jučer,1. listopada Policijsku upravu Odžak  posjetili su mališani dječjeg vrtića ”Paula Ceureto” Odžak, a u sklopu svog Plana i Programa kojim je predviđeno da u povodu sv.Mihovila 29.09. Dana policije obiđu PU Odžak.

Mališani dječjeg vrtića i njihove odgojiteljice u pratnji policijskog službenika prometnog Policajca, kroz naš grad su na vrlo zabavan način naučili ponašanje u prometu.

U dvorištu Policijske uprave, policijski službenici prometne policije pripremili su i prezentirali raznu opremu, pomagala i službena vozila, koja svakodnevno koriste prilikom obavljanja službenih zadaća. Ujedno, na zanimljiv način opisali su im kako izgleda radni dan policijskog službenika.

Nakon što su naučili da je policija ovdje kako bi štitila građane i da su policijski službenici njihovi prijatelji, djeca  i njihove odgojiteljice zahvalili su djelatnicima policijske uprave  što su ih ugostili i prezentirali im rad policije, a za uspomenu na jučerašnji posjet, mali gosti  prisjećat će se kroz zajedničke fotografije s djelatnicima policije na čelu s  načelnikom PU Odžak Mišom Senkovićem, kao i s općinskim načelnikom Jakovom Ivankovićem koji je uvijek spreman na druženje s našim mališanima.

Posjet je zaključen druženjem uz razgovor o dojmovima, te čašćenjem sokovima i slatkišima. Oduševljena ovim posjetom djeca su prihvatila poziv policijskih službenika da ponovno dođu u posjet Policijskoj upravi Odžak.