U povodu Ramazanskog  Bajrama svim vjernicima islamske vjeroispovijesti, u ime općine Odžak i u svoje osobno ime upućujemo iskrene čestitke uz želju da ovaj veliki blagdan proslavite u duhu tradicije i običaja, dijeleći radost sa svojim bližnjim.

Neka Vas  Bajram ispuni snagom, ljubavlju i nadahnućem za buduća dobra djela.

Općinski načelnik                                                                    Predsjedateljica Općinskog vijeća

Jakov Ivanković                                                                                 Nasiha Torić

Tri načelnika iz tri općine Županije Posavske, Stanko Vincetić iz Orašja, Stjepan Piljić iz Domaljevca, te Jakov Ivanković iz Odžaka, uputili su Vladi Federacije BiH i predsjedniku Vlade FBiH Fadilu Novaliću reagiranje u povodu Odluke Vlade da se grant nižim razinama vlasti prenamijeni, čime je ozbiljno dovedena u pitanje proračunska stabilnost ove tri općine iz Županije Posavske.

Obavještavaju se građani općine Odžak da će, u skladu sa Odlukom o proglašenju stanja nesreće uzrokovano pojavom koronavirusa (COVID – 19) na području Federacije BiH, te u skladu sa Naredbom FUCZ, broj: 12-40-6-148-20/20 od 18.3.2020. godine i Zapovijedi OSCZ, broj: 03-40-1103/20 od 18.3.2020. godine, JP „Komunalac“ d.o.o. Odžak, DVD Odžak i pripadnici jedinica civilne zaštite Općine Odžak za opće namjene, u vremenskom periodu od 20.3. do 22.3.2020. godine, vršiti čišćenje i dezinfekciju javnih površina, prostora i ulica u užem centru grada (zona I).