U Odžaku održano 23-će županijsko natjecanje učenika osnovnih škola „Sigurno u prometu“

U organizaciji odžačkog  Auto - moto kluba jučer (16.05.) je u Odžaku održano 23-će županijsko natjecanje učenika osnovnih škola „Sigurno u prometu“. Natjecanje je otvorio općinski načelnik Jakov Ivanković, koji je ukazao na važnost educiranja učenika već u najranijoj dobi o pravilnom ponašanju u prometu. 

Odžački osnovci, pod vodstvom učiteljice razredne nastave Sabrine Ahmetović, nastavili su tradiciju postizanja najboljih rezultata na ovim natjecanjima  i u konačnici su pored osvojenog prvog mjesta u ekipnoj konkurenciji osvojili i po prva dva mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji. Prvo mjesto u konkurenciji djevojčica osvojila je Melina Horosković, drugo Sara Jazvić, a trećeplasirana je Valerija Baotić iz oraške osnovne škole.

U konkurenciji dječaka najbolji je bio Arman Đuherić, drugi je Amelin Plavić, a treće mjesto pripalo je Marku-Antoniju Orkiću iz oraške osnovne škole. Nagrade najboljima  uručili   su načelnik odžačke općine Jakov Ivanković i zastupnik u državnom parlamentu Mijo Matanović. U Orašju će 8-mi idućeg mjeseca biti održano međužupanijsko natjecanje na kojemu su pravo nastupa pored pobjednika – Prometne sekcije osnovne škole iz  Odžaka,  izborili i učenici osnovne škole iz Orašja. Inače,  u ekipnoj konkurenciji  treće mjesto zauzela je ekipa Osnovne škole „Braće Radića„ iz Domaljevca.    

 


Ispis   E-mail
Image

GRADOVI I OPĆINE, PRIJATELJI ODŽAKA

VUKOVAR, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

VALDENGO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

ROASIO, REPUBLIKA ITALIJA

Image

RUGVICA, REPUBLIKA HRVATSKA

Image

 

Trg bb,

76290 Odžak

Telefonska centrala:
031 761 016, 031 761 027
063 776 729, 063 390 531
Fax: 031 711 100

Matični ured:
031 761 480