JP Komunalac: Obavijest o uvođenju restrikcije vode iz vodoopskrbnog sustava u Odžaku

JP Komunalac: Obavijest o uvođenju restrikcije vode iz vodoopskrbnog sustava u Odžaku

JP „Komunalac“ Odžak je 24.06.2021.godine putem dvije lokalne radio postaje, uputio obavijest i apel svim stanovnicima koji se vodom opskrbljuju iz vodovoda u Odžaku da ukoliko ne počnu racionalno i odgovorno trošiti vodu, samo za piće i osobnu higijenu, uslijedit će restrikcije vode.

Kako taj apel, nažalost, nije urodio plodom, ovim putem obavještavamo korisnike vode za piće iz vodovoda  u Odžaku da zbog trenutne nepovoljne klimatske situacije tj. iznadprosječno visokih temperatura, suše, neracionalne potrošnje vode te potrebe za očuvanjem opreme za vodoopskrbu korisnika vodovoda u Odžaku, JP „Komunalac“ je primorano uvesti restrikcije vode u periodu od 18:00 do 21:00 sat svaki dan do stabilizacije sustava.

Sadašnja situacija s vodoopskrbom je neodrživa, oprema koja opskrbljuje grad vodom neprestano radi,  te je uslijed toga rizik od većih kvarova i havarije uvelike moguć.

S obzirom na navedeno, uvođenje restrikcije vode od 18 do 21 sat započinje sa subotom, 31.07.2021. godine i trajat će sve dok se ne stabilizira potrošnja vode.

Ovim putem, ponovno apeliramo na građane da pitku vodu ne koriste za zalijevanje poljoprivrednih površina, vrtova, travnjaka, okućnica, za pranje pločnika, punjenje bazena i sl. kako bi restrikcije vode što kraće trajale.

Hvala na razumijevanju.

    UPRAVA
JP „KOMUNALAC“ d.o.o. ODŽAK

 

Ispis