Potpisan Sporazum o suradnji

U prostorijama Udruge osoba s poteškoćama u razvoju  Kuća nade, dana 06.02.2020. godine s početkom u 11.00 sati upriličeno je potpisivanje Sporazuma o suradnji sa općinskim načelnikom gospodinom Jakovom Ivankovićem i predsjednicom Udruge Kuća Nade, Ivankom Šimić koja trenutno zastupa novootvoreni stambeni program Skrb izvan vlastite obitelji do deset korisnika. Istom sastanku nazočili su voditelj programa Ivana Mijatović, zamjenica Udruge Kuće Nade Samira Terzić, tajnica načelnika Suzana Leovac te prvi korisnici ovog programa.

Zahvaljujući razumijevanju i podršci gospodina Ivankovića, naš program će biti djelimično osiguran za rad u narednom periodu. Sporazumne strane su se sporazumjele da će navedeni program biti podržan od strane Općine Odžak u naredne tri godine gdje do tada trebamo napraviti opstojnost same stambene jedinice.

Provedbu ovog programa i aktivnosti stambene ćete moći pratiti preko Facebook stranice ili Vašom posjetom gdje se možete osobno uvjeriti u kvalitetu našeg rada i postignutih rezultata.

Još jednom se zahvaljujemo načelniku Općine Odžak na suradnji, ali također i samim žiteljima lokalne samouprave te im ujedno čestitamo i Dan Općine Odžak.

                                                                                                                               

Izvijestila  nas je  Predsjednica Udruge   Ivanka Šimić

 


Ispis   E-mail