Priopćenje za javnost od Stožera CZ Općine Odžak, 25.03. 2020.godine

Obavještavaju se građani općine Odžak da su:

jedina i isključiva tijela za pružanje pomoći najugroženijim kategorijama stanovništva na području naše Općine u vidu dostave hrane, lijekova, namirnica i drugih potrepština. Povjerenici CZ Općine Odžak, uz koordinaciju sa civilnim stožerom Općine Odžak također su ovlašteni za pružanje pomoći najugroženijim kategorijama stanovništva u vidu dostave hrane, lijekova, namirnica i drugih potrepština.

Upozoravaju se građani naše Općine, da u cilju sprječavanja i suzbijanja raznih zlouporaba i nastanka šteta,  kontaktiraju i traže pomoć od gore navedenih institucija, te na svoja imanja i kuće puštaju samo osobe koje dolaze iz naprijed navedenih organizacija i od njih angažiranih volontera, i od istih zahtijevaju i zvaničnu legitimaciju tom prigodom.

Također apelujemo na građane općine Odžak da se pridržavaju svih naredbi, mjera i preporuka  izdanih od strane nadležnih vlasti, kako mjera o obveznoj higijeni i dezinfekciji, izbjegavanju socijalnih kontakata, tako i mjera o ograničenju i zabrani kretanja, a sve u cilju sprečavanja pojave i širenja koronavirusa (COVID 19) na području općine Odžak.

Mole se građani općine Odžak da o trenutnom stanju prate informacije i upute izdane od zvaničnih ustanova na njihovim službenim internetskim stranicama, kao i zvaničnim državnim, entitetskim, županijskim i  lokalnim radio postajama.

ZAPOVJEDNIK OPĆINSKOG STOŽERA

Jakov Ivanković, dipl.oec.

Ispis