Dio programskih napora Projekta lokalnog integrisanog razvoja je poticanje dobrog i odgovornog upravljanja i ekonomske aktivnosti, promocija socijalne inkluzije na lokalnom nivou putem integrisanog lokalnog razvoja prvenstveno u područjima pogođenim poplavama i područjima s velikim procentom povratnika/interno raseljenih lica. Projekat finansira Evropska unija, a predviđena su tri međusobno povezana rezultata:

1.) lokalna partnerstva su u stanju da definišu i rukovode učinkovitim lokalnim socioekonomskim razvojem u skladu sa lokalnim potrebama,

2.) potrebe za ulaganjima na ciljnim lokalitetima su tretirane na način da se rješavaju dugoročne posljedice poplava iz 2014. godine i ostvare ciljevi strategija/akcionih planova lokalnog integrisanog razvoja i

3.) pruža se podrška za stvaranje novih radnih mjesta i generisanje prihoda u lokalnim zajednicama posebno za povratnike i interno raseljena lica, domaćinstva pogođena poplavama u 2014. godini i ostale ugrožene grupe.

Sva pravna lica registrovana i zainteresovana za obavljanje navedenih radova pozivaju se  da preuzmu dokumenta poziva za ponudu i dostave svoje ponude za:

Izgradnju cjevovoda za vodosnabdijevanje naselja Vrbovac i Josava, Općina Odžak- faza I

Dokumentacija (poziva za ponudu) se može podići svakog radnog dana od ponedjeljka 8. svibnja 2017. na adresi:

UNDP BOSNIA AND HERZEGOVINA
UN House, Zmaja od Bosne bb
71000 SARAJEVO

Na web adresi:

www.ba.undp.org

ili po zahtjevu putem E-mail-a:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napomena: Zahtjev za dokumentaciju BIH/ITB/005/17


Krajnji rok za predaju popunjenih tendera je 29. svibnja (ponedjeljak) 2017. godine do 12:00 sati na gore navedenoj adresi.