Kulturno - zabavna manifestacija ''Šareni karavan'' održana je jučer u Odžaku, a to je rezultat četveromjesečnog rada i angažiranja djece iz četiri općine Domaljevac, Odžak, Vukosavlje i Šamac.


Ovaj projekt je u sklopu programa CBM koji realizira Savjet ili Vijeće Europe kroz radionice od lipnja do listopada tekuće godine.
Svi sudionici ''Šarenog karavana'' počev od članova, preko organizacijskog tima , pa sve do projektnog odbora smatraju da je ovaj projekt bio zbilja potreban i svi su jednoglasni u tome da treba da se nastavi. Pored toga što im je omogućena besplatna edukacija glume, pjevanja i plesa, sudionici radionica su sklopili velika prijateljstva i žao im je  što se druženje završava'' , navela je Milka Stanišić, menadžer projekta.
Teme radionica su gluma, ples i pjevanje, a edukatori su pokazali veliku stručnost i odgovornost.
Tako je za pjevanje edukator bio, profesor glazbenog obrazovanja Rado Bosić, a za ples licencirani trener – koreograf Stanislava Stanišić, za glumu je bio zadužen Armin Omerović glumac iz Sarajeva i režiser Sabrina Begović Ćorić također iz Sarajeva.
Organizacijski tim čine: projekt menadžer Milka Stanišić, Plesni klub ,,Princess’’ Šamac, projekt koordinator iz Šamca Nikša Nezirović, projekt koordinator iz Domaljevca Miroslav Lucić, projekt koordinator iz Vukosavlja Zekerijah Bahić i projekt koordinator iz Odžaka Marko Barukčić.
Projektni odbor čine načelnici općina: Đorđe Milićević, načelnik općine Šamac, Borislav Rakić, načelnik općine Vukosavlje, Jakov Ivanković, načelnik općine Odžak i Mario Jurkić, načelnik općine Domaljevac.