U organizaciji „kickboxing kluba Odžak 2002.“ u Sportskoj dvorani u Odžaku, održano je izuzetno dobro organiziran VII.Međunarodni kickboxing cup POSAVINA OPEN ODŽAK 2017. BiH.

Kao organizator i pokrovitelj Općinski načelnik Jakov Ivanković, otvorio je VII.Međunarodni kickboxing cup POSAVINA OPEN ODŽAK 2017. BiH ,kazao je da su kod nas tradicionalni sportovi nogomet i odbojka, dok se ostali sportovi zanemaruju, kao načelnik općine pokušava što viče sufinancirati ovakve turnire, koji su u posljednjih nekoliko godina zanemareni, zbog čega su ove godine podignuta financijska sredstva kako bi se što više ulagalo u mlade. Osima kluba ovaj turnir ima veliko značenje i za samu općinu jer okuplja mlade ljude koji kroz ovakve događaje ostvaruju nova poznanstva i moguću suradnju u budućnosti.

Na turniru je sudjelovao 121 natjecatelj 19 klubova iz BiH i Republike Hrvatske. Od svih sudionika, „kickboxing kluba Odžak 2002.“ klub je osvojio najviše medalja: osam zlatnih, pet srebrenih  i pet brončanih.

Pod vodstvom Grge Grgića, i natjecatelji odžačkog kluba bili su najbolji u dosta jakoj konkurenciji, a to su Teo Grgić, Amir Aldini, Pejo Guberac i Jasmin Dajić.