U prostorijama Dječji vrtića upriličeno obilježavanje 18. godišnjice postojanja i rada Dječjeg vrtića "Paola Cerueto" Odžak, kojoj su  među brojnim roditeljima i gostima nazočili i predstavnici općine.

U prigodi obilježavanja rođendana program je predstavljen  u radosnom i šarenom ozračju glazbeno scenskih nastupa, sa mnoštvom zanimljivih recitacija i plesnih točaka vrtićkih mališana.

Tom prigodom svi gosti su imali priliku kupiti  razne suvenire i kolače, a prikupljena sredstva iskoristit će se za odlazak djece u kino u Slavonski Brod, RH.

Inače, Dječji vrtić "Paola Cerueto" Odžak je predškolska Javna ustanova osnovana temeljem odluke Općinskog vijeća Odžak koja je s radom započela 14.04.1999. godine i od tada ostvaruje cjelodnevni program predškolskog odgoja i obrazovanja, uvažavajući pri tom razvojne potrebe i interese djece razvrstane u posebne dobne skupine.

Programsko usmjerenje je temeljno polazište za sve vrste programa koji Vrtić provodi s ciljem utjecaja na cjelovit razvoj i odgoj djeteta na humanističko-razvojnom pristupu, usklađen s individualnim sklonostima i sposobnostima svakog djeteta ponaosob.