Domu zdravlja u Odžaku uručena je medicinska i nemedicinska oprema ukupne vrijednosti 35.160 KM. Opremu je donirala Vlada Švicarske u sklopu projekta “Jačanje sestrinstva u Bosni i Hercegovini” (ProSes), a koristit će se za pružanje usluga polivalentne patronaže, odnosno za rad medicinskih sestara i tehničara u zajednici.

Opširnije:Domu zdravlja u Odžaku uručena je medicinska i nemedicinska oprema ukupne vrijednosti 35.160 KM

Na temelju članaka 46., 48.,  i 64. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju u Županiji Posavskoj („Narodne novine Županije Posavske, broj 8/08), članaka 24., 25. i 29.
Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i sistematizaciji djelatnih mjesta dječjeg vrtića „Paola Cerueto“ JU Odžak (broj 80101-30/12 od 10.05.2012.god.),
te odluke Upravnog vijeća broj 80101-172/17od 31.08.2017.godine Upravno vijeće dječjeg vrtića „Paola Cerueto“ JU Odžak  raspisuje :


JAVNI  NATJEČAJ


za popunu upražnjenih radnih mjesta

Opširnije:Javni natječaj za popunu upražnjenih radnih mjesta

 

Jučer je završen Seminar za trenere i suce odbojke na pijesku i Ljetni festival za mlade, dva razvojna projekta koja su u periodu od 3. do 6. 8. u Odžaku okupila preko 200 mladih odbojkaša, odbojkašica, trenera i sudaca odbojke na pijesku iz Bosne i Hercegovine.

Opširnije:Završen Seminar za trenere i suce odbojke na pijesku i Ljetni festival za mlade


Sedamdeseta obljetnica mučeničke smrti bogoslova Jure Radmana, nevino osuđenog bivšeg franjevačkog novaka, koji je izašao iz novicijata kako bi pomogao majci oko sitne djece, jer su mu otac i mlađi brat bili poginuli a obitelj je imala desetero djece, a deset mjeseci iza toga već je bio osuđen na smrt kao terorist koji ruši državni poredak, obilježena je u njegovoj rodnoj župi Imena Marijina u Gornjem Svilaju u Bosanskoj Posavini.

Opširnije:Obilježena sedamdeseta obljetnica mučeničke smrti bogoslova Jure Radmana


Tihim mimohodom ulicama Odžaka danas je obilježena 22. godišnjica genocida u Srebrenici. U mimohodu su, pored brojnih građana, sudjelovali i općinski načelnik Jakov Ivanković i Fahrudin ef. Mujanović, odžački imam.

Sudionici mimohoda nakratko su se zaustavili kod spomen-obilježja poginulim braniteljima, gdje su se prisjetili svih poginulih i nestalih iz prošlog rata.

Opširnije:Mimohod u znak sjećanja na žrtve Srebrenice