Općinski načelnik Jakov Ivanković i ministri u Vladi Županije Posavske, ministrica financija Nada Ćulap i ministar gospodarstva, prostornog uređenja Darko Kasap,  sinoć su nazočili završetku radova na obnovi školske zgrade u Vrbovcu.

Tom prigodom učenici područne škole u Vrbovcu u znak zahvalnosti zajedno sa svojim učiteljima  priredili su  glazbeno-scenski prikaz prigodne teme Na putu života. Svečanost su uveličali članovi HKUD Napredak odigravši tradicionalno posavsko kolo.

Opširnije:Svečano obilježen završetak radova na školskoj zgradi u Vrbovcu


Na prostoru općine Odžak Regionalnim stambenim Programom – RSP, koje  provodi Ministarstvo za izbjegle i raseljene osobe F BiH. Predviđeno je da se vrši izgradnja/rekonstrukcija 38 stambenih objekata po sistemu “ ključ u ruke”, 30.03.2017 (četvrtak)je izvršen obilazak terena i urađena I faza uvođenja Izvođača i Nadzora u posao, tom prilikom je na terenu uvedeno 22 stambena objekta na lokacijama Odžak, Srnava i Ada.

Također je dana 18.i 19.03.2017 izvršen obilazak terena i II faza uvođenja izvođača i nadzora u posao gdje je tom prilikom urađeno 16 stambenih objekata na lokaciji Gornji Svilaj, Novi Grad, Donja Dubica , Trnjak i Novo Selo.

Opširnije:Nastavak II faze uvođenja u posao Izvođača i Nadzora

Povodom Uskrsa, najvećeg  kršćanskog blagdana, Centar za kulturu Odžak organizirao je tradicionalnu kulturno–vjersku manifestaciju "Uskrs u Odžaku". Ovogodišnji "Uskrs u Odžaku" sastojao se iz dva dijela:

- izložba slika fra Pere Oršolića na temu Isusova uskrsnuća,
- glazbeni program "Radost i veselje Uskrsa" u izvedbi mladih glazbenika odžačkog kraja.

Opširnije:"Uskrs u Odžaku"