Pozivamo vlasnike ili korisnike  stanova/poslovnih  prostora/garaža(etažne jedinice),  na području katastarske općine Odžak, u zgradama kolektivnog stanovanja izgrađenim prije 1992. godine koji su  privatno vlasništvo nad tim etažnim jedinicama  stekli kupnjom, kao i ostale vlasnike etažnih jedinica koji iz bilo kojeg razloga nisu izvršili upis prava vlasništva na takvim etažnim jedinicama u knjigu položenih ugovora da se uključe u proces evidentiranja navedenih etažnih jedinica u  svrhu njihovog upisa u katastar i zemljišne knjige.

U svrhu evidentiranja navedenih nekretnina potrebno je da surađujete s djelatnicima tvrtke Geometrika d.o.o., koji će vas kontaktirati u narednom razdoblju. Kako bi ste ubrzali proceduru evidentiranja potrebno je da do dolaska djelatnika napravite ovjerenu kopiju ugovora o kupoprodaji ukoliko isti posjedujete, kako biste je predali prilikom njihovog dolaska. Ovaj ugovor će poslužiti kao osnova za evidentiranje etažne jedinice u fazi prikupljanja podataka, kao i kod upisa prava vlasništva u zemljišne knjige.

 

Pozivamo sve građane Općine Odžak da uzmu učešće u provođenju Javne rasprave o Nacrtu Prostornog plana općine Odžak za period 2015 - 2035. godine koju organizira Služba za prostorno uređenje i katastar nekretnina Općine Odžak i „Urbis centar“ d.o.o. iz  Banja Luke.

Javni uvid trajat će od 4. 8. 2017. do 4. 9. 2017. godine. Nacrt Prostornog plana općine Odžak za period 2015. - 2035. godine bit će izložen u prostorijama Službe za prostorno uređenje i katastar nekretnina Općine Odžak.