Jučer(19.04) je u svome uredu Općinski načelnik Jakov Ivanković primio profesoricu Srednje škole Pere Zečevića Odžak, Belmu Bećirbašić i učenicu Amru Maglajčetović.

Razlog njihovog posjeta bio je ostvaren odlični rezultat u rangu prvih razreda ( prvo mjesto), koje je ostvarila srednjoškolka Amra Maglajčetović na Federalnom natjecanju iz matematike,  za učenike srednjih škola koje rade na hrvatskom jeziku i programu, koje je održano u Srednjoj školi Prozor (24.03.) ove godine. Zasluge pripadaju i njezinoj profesorici Belmi Bećirbašić koja je dajući nesebično puno truda i rada s Amrom zajedno uspjela doći na ovako visoko mjesto, istaknuvši skromno da ona sama i njezin rad ne bi puno postigli bez Amrine volje i želje da usvaja preneseno znanje.Također je naglasila da je ovo po prvi puta da je pobjednik s područja Županije Posavske.
Načelnik im je čestitao, i  izrazio zadovoljstvo što su ovako visoko mjesto osvojili naši Odžačani, također je obećao svaku pomoć i potporu vezanu za Matematičku olimpijada BiH koja će se održati u Sarajevu 21. i 22. travnja 2018., gdje će da sudjeluju Amra i njena profesorica Bećirbašić.
Na upit načelnika što je Amru motiviralo da zavoli matematiku i odluči da sudjeluje na natjecanju,kazala je“ da voli matematiku, a na natjecanje je  krenula ne razmišljajući o rezultatu, nego da se zabavi i druži, svjesna je da je bilo teško, ali je dobro uradila zadatke".
Ovakav pozitivan primjer jedne mlade osobe koja je uz svoj rad i rad njene profesorice postigla zadivljujuće rezultate, trebalo bi da bude svim ostalim učenicima primjer da se kroz puno rada i truda postižu odlični rezultati, kao i motivacija da krenu Amrinim stopama.