Načelnik Jakov Ivanković zajedno s načelnicom službe za gospodarstvo i LER Radinkom  Dujak obišao je odžačko  poduzeće „AGM d.o.o.“, primio ih je vlasnik Alaga Mehinović.

Načelnik i suradnici su upoznali  vlasnika   o  razlozima njihova obilaska poduzeća .

U tijeku razgovora Mehinović  je načelnika i suradnike upoznao o poduzeću “AGM d.o.o Odžak „ i prezentirao   usluge koje nudi poduzeće, od proizvodnje i ugradnje prozora i vrata od PVC profila, kao i proizvodnju i ugradnju izolacionog stakla. Prisutni su  na tržištu od 2012. godine. U skladu sa svjetskim trendovima firma „AGM d.o.o.“ je spremna odgovoriti na najviše izazove koje tržište postavlja pred proizvođače PVC stolarije, proizvodi za PVC stolariju od profila REHAU i GENEO. Trenutno imaju 18 uposlenika, 90% svog proizvodnog asortimana izvoze, proizvodni prostor ovog poduzeća je 800m2.

Na kraju ovog sastanka načelnik je istaknuo da oni kao poduzeće mogu da upute svoje zahtjeva  prema općini, a vezano za pomoć pri izgradnji novih hala, da općina donošenjem svojih Odluka kojim bi bilo regulirano plaćanje pri izdavanju građevinske dozvole, koja bi koštala manje ili bi bio reguliran neki drugi način olakšica.

Nakon sastanka svi zajedno obišli su proizvodni pogon ovog poduzeća.