I ovaj  tjedan načelnik  Jakov Ivanković zajedno s načelnicom službe za gospodarstvo i LER Radinkom Dujak  nastavio je  obilazak odžačkih poduzećaPosjetili su poduzeće „ Grafostil d.o.o.“ u Novom Selu, primio ih je vlasnik Željko Pušeljić.

Tijekom razgovora načelnika  je zanimalo stanje u poduzeću, koliko imaju uposlenih i kakva je situacija sa zapošljavanjem novih ljudi, kao i  dali oni kao poduzetnici imaju imaju kakvih prijedloga i sugestija prema općini u smislu poboljšanja usluga ili nešto drugo. Također je naglasio svrhu obilaska  svih  većih poduzeća na prostoru odžačke općine, kazao je da će se temeljem toga doći do nekih zaključaka unutar institucije, te će se  stvoriti stvarna slika kakva je na terenu unutar svakog poduzeća.

Vlasnik poduzeća načelnika i suradnike upoznao je o stanju u tom poduzeću, naglasio je da je zadovoljan ovom posjetom predstavnika općine,  te kazao da poduzeće“ Grafostil d.o.o.“ posluje od 2000. godine, bave se proizvodnjom papirnih cijevi za  aluminijsku foliju, cijev za industriju (streč folija, termoskupljajuća folija, papir, ...) cijev za selotep, te papirne doze (ukrasna ambalaža).
 U sklopu poduzeća je i tiskara offset tisak (katalozi, knjige, pozivnice, tampon tisak (reklamni materijal - olovke, upaljači, ...) plotersko izrezivanje folije.
Također u sklopu poduzeća je i Knjižara koja ima u ponudi  školski pribor, uredski materijal, oko 30% svojih proizvoda izvoze, a ostalo rade za domaće tržište. Trenutno upošljavaju 15uposlenika, dobro posluju i namjeravaju nova uposlenja, ali imaju problem nedostatka stručnog kadra .

Nakon toga svi zajedno obišli su proizvodne pogone poduzeća.