Općinski načelnik Jakov Ivanković sa suradnicima i predsjedateljem Općinskog vijeća Mujom Puzićem nastavili  su  posjete odžačkim  poduzećima, te su ovaj put posjetili poduzeće "Stolarija Karić d.o.o.", primio ih je vlasnik Ilhan Karić.

Vlasnik Karić je upoznao je načelnika i predsjedatelja Općinskog vijeća o stanju u poduzeću. Naime, "Stolarija Karić d.o.o." Odžak posluje od 1997 godine, a bave se  proizvodnjom građevinske stolarije i elemenata od drveta , oko (90%) proizvodnog  asortimana izvoze i plasiraju na stranom tržištu, plasiraju samo gotov proizvod. Trenutno upošljavaju 30 radnika. Vlasnik Karić istaknuo je:"  da u narednoj godini planiraju povećavati obim posla, a trenutni broj uposlenih neće moći da zadovolji poslovne potrebe ovog poduzeća, ali i činjenicu da nedostaje obrazovanog kadra  za obradu drveta koja je potrebna u njihovoj proizvodnji, iz tog razloga morat će ići u nabavku strojeva za obradu drveta. Zbog planiranog povećanja obima posla, ti stojevi bi trebali da nadoknade nedostatak u uposlenicima i da s postojećim trenutnim brojem uposlenih proizvedu planiranu količinu robe", kazao je Karić.

Načelnik je naglasio:"da se susreo s istim ili sličnim problemima u svim poduzećima koje je u proteklom vremenskom period posjetio, a to je nedostatak obrazovanih kadrova za obradu metala i drveta, te da je povećana potreba za obrazovanjem te struke.Također je kazao je da ozbiljno treba razmišljati šta učiniti po tom pitanju, kako i na koji način doći do zajedničkog rješenja, da bi u buduće imali školovani kadar".

Nakon sastanka vlasnik Karić sve sudionike sastanka proveo je kroz proizvodne pogone ovog poduzeća.