Načelnik općine Odžak Jakov Ivanković, održao je radni sastanak s predstavnikom UNDP-a Edisom Arifagićem, sastanku su bili prisutni, načelnica službe za gospodarstvo i LER Radinka Dujak i koordinator na projektima Ana Ćulap.

Razgovaralo se o trenutnom stanju i narednim aktivnostima na  implementaciji Projekata koje provodi UNDP, na prostoru naše Općine.

Načelnik je nakon sastanka iskoristivši priliku posjete predstavnika UNDP-a, zajedno su obišli Malu vijećnicu u Odžaku koja je u fazi rekonstrukcije, upoznao predstavnika UNDP-a o povijesti i za nas bitnom, završetku rekonstrukcije vijećnice , kako bi nas imali u vidu prilikom projekata koje financira UNDP. Također su obišli i dva poduzeća Techno Win d.o.o. i poduzeće Drvo Dizajn d.o.o.Odžak, gje je predstavnik UNDP-a imao priliku da upozna predstavnike tih poduzeća i njihove proizvode.

Nakon posjeta Edisa Arifagića predstavnika UNDP-a, načelnik i načelnica službe za gospodarstvo i LER priključili su se sastanku na kome su prisustvovali predstavnici UNDP-a Mirna Dabić–Davidović, Nedim Đipa, Ana Ćulap i Jozo Barukčić.

Tema sastanka bila je izrada projektnog zadatka, izrada Projekta vodoopskrbe  za potrebe Autoceste.