U sklopu svoje posjete odžačkim  poduzećima općinski načelnik Jakov Ivanković sa suradnicima danas je posjetio i obišao Auto Servis SENKOVIĆ, primio ih je vlasnik Petar Senković.

Vlasnik Auto Servisa SENKOVIĆ načelnika i suradnike upoznao je o stanju u tom poduzeću, naglasio je da je zadovoljan današnjom posjetom i interesom za, kako, i na koji način  funkcioniraju poduzeća na prostoru naše Općine.

Firma Auto Servis SENKOVIĆ je osnovna 1987. godine, radili su servis i prodaju VW vozila, s tim su bili četvrti servis u BIH ovlašten za prodaju i servisiranje vozila marke VW. 

U toku rata je sve uništeno, te su sve obnovili  i dogradili novu radionicu.

Sada rade u sklopu koncerna Porschea, koji je generalni uvoznik vozila iz VW grupacije, a zastupaju marku Škoda. Upošljavaju  trenutno 10 radnika, koji rade u salonu, servisu i limarsko lakirerskom centru. 

Svi  uposlenici se redovno školuju, posjećuju tečajeve koje organizira VW Grupacija, ali su obavezni i na "online" školovanje. 

Servis i lakirnica su također opremljeni prema standardima VW Grupacije, svim uposlenicima su dostupni programi, alati, dijagnostički uređaji, koje imaju i njihove kolege u drugim europskim zemljama.

Načelnik je kazao kako mi svi ovdje zajedno trebamo da surađujemo , da zajedno gradimo našu Općinu i da budemo dobar primjer drugima. Također je kazao da Općinska uprava stoji na raspolaganju u slučaju nekih administrativnih zapreka koje oni kao poduzeće ne mogu samostalno da riješe, kao u slučaju različitih javnih poziva na koja mogu da apliciraju, a radi nedovoljno dobro pripremljene papirologije, budu odbačeni kao nepotpuni.

Nakon sastanka vlasnik Senković je načelnika i suradnike proveo kroz svoje radionice, gdje se moglo vidjeti kako se vrše različiti radovi na automobilima.