Jučer je u sklopu obilaska poduzeća  koja se nalaze i posluju na području općine Odžak općinski načelnik Jakov Ivanković, zajedno s načelnicom službe za gospodarstvo i LER  Radinkom Dujak, posjetio poduzeće Drvo Dizain d.o.o Odžak. Poduzeće Drvo Dizajn d.o.o. je obiteljska firma osnovana 1997g. u Odžaku, od direktora i vlasnika Osmana Hadžiefendića, kao mala stolarska radionica koja se bavi izradom unikatnog namještaja, uređenjem interijera, izradom sobnih vrata, stubišta i ostalih proizvoda od drveta.

Pri dolasku u poduzeće, načelnika je primio direktor poduzeća Osman Hadžiefendić. Direktor je upoznao svoje goste o aktualnom stanju u poduzeću, o problemima s kojima se susreće u poslovanju, ali i o planovima za budućnost.

Tokom razgovora direktor je upoznao  načelnika i načelnicu službe da trenutno ima 7 uposlenih  i većina je s područja općine Odžak. Radnici se plaćaju po satnici, a postoji i terenski rad s obzirom da je u pitanju namještaj i prilikom isporuke vrši se i usluga sklapanja. Također je naglasio da svoje proizvode većinom izvoze, a samo oko 20 posto rade za domaće tržište. Na pitanje načelnika kako dolaze do kupaca, direktor je kazao da dolaze direktnim kontaktima, reklamiranjem, propagandom od usta do usta, odnosno da kvalitetom svojih proizvoda uspijevaju doći do novih kupaca. Kroz razgovor o različitim temama,direktor Hadžiefendić je istaknuo da sve novouposlene direktno obučavaju u proizvodnji, a oni smatraju kao i drugi poduzetnici  da bi sustav obrazovanja trebao prilagoditi  potrebama gospodarskih subjekata općine Odžak. Načelnik općine je rekao da je svjestan tih problema, odnosno da je svim poduzetnicama sve teže doći do novih stručnih zaposlenika, također je naglasio da on i Općinski djelatnici stoje na raspolaganju za bilo kakvu vrstu pomoći, koja je u domeni Općine, njemu i ostalim poduzetnicima na području općine.

Nakon sastanka direktor Hadžiefendić, prisutne je proveo kroz proizvodne pogone, gdje se moglo vidjeti kako  se odvija proces proizvodnje.