U sklopu svog posjeta poduzećima koja se nalaze i posluju na području općine Odžak, općinski načelnik Jakov Ivanković zajedno s načelnicom službe za gospodarstvo i LER  Radinkom Dujak, posjetio je poduzeće S&T Company d.o.o. sa sjedištem u Adi, a osnovna djelatnost ovog poduzeća je proizvodnja različitih vrsta lajsni, koje izvoze na strano tržište, kao i proizvodnja određenih elemenata koji se koriste pri izradi kamp kućica.

Načelnika i gospođu Dujak dočekao je direktor ovog poduzeća Juro Topolovac koji ih je upoznao o aktualnom stanju u poduzeću. Kroz jednosatni razgovor, direktor Topolovac upoznao je načelnika općine i načelnicu službe o stanju u poduzeću, načinu na koji motiviraju ljude za rad,  također je rekao, da je već 4-5 godina imaju istu količinu promet, i stalan broj radnika i da se neće smanjivati. Trenutno je 36 radnika stalno uposlenih, svi su s područja naše Općine. Također je naglasio da je 100% izvozno orijentiran, radi za poznatog kupca i nema problema ni s nabavom sirovina ni s plasmanom proizvoda.

Nakon sastanka svi su se zajedno uputili u obilazak proizvodne hale. Tokom obilazaka proizvodnih hala, Direktor Topolovac je objasnio sve procese proizvodnje, od pripreme sirovine, do same izrade gotovog proizvoda, te je tim i završen posjet poduzeću S&T Company.